Deze muzikale workshops zijn zeer praktijkgericht en op de dagelijkse klas realiteit afgestemd. De workshops zitten boordevol tips en ideetjes die de leerkrachten meteen kunnen meenemen naar de eigen klas. We zorgen steeds voor een aanbod dat zowel bij de jongste als bij de oudste kleuters inzetbaar is.

In elke workshop wordt bekeken hoe we de muziek, op een speelse en eenvoudige manier tot bij onze kleuters kunnen brengen. Voor elke kleuterleeftijd  zullen er concrete tips en ideetjes aan bod komen. De workshops zijn inspiratiebommetjes waarmee je als leerkracht meteen aan de slag wil gaan.


Deze muzikale workshops zijn ideaal voor tijdens een pedagogische studiedag.
De workshops kunnen ook gegeven worden tijdens een personeelsvergadering.
U kan kiezen voor een twee of drie uur durende workshop.

De deelnemers krijgen na afloop alle info digitaal doorgestuurd zodat ze er meteen zelf in de klas mee aan de slag kunnen gaan.


Leg nu uw workshopdatum vast voor het schooljaar 2023-2024 door te mailen naar info@crealiefmuziek.be


Deze workshops kunnen ook georganiseerd worden door de leerkrachten zelf, waarbij elke leerkracht individueel deelneemt en het ook mogelijk is om leerkrachten van buiten de school uit te nodigen om deel te nemen aan deze zelf georganiseerde workshop buiten de schooluren.TWEE UUR

* Twee uur durende workshop
* Geen pauze
* Max. 15 deelnemers
390 euro ex. BTW + vervoerskosten

Boek nu je workshop op school