MUZIEK WORKSHOPS ONLINE

 

Deze online workshops zijn ideaal voor tijdens een pedagogische studiedag.
De workshops kunnen ook gegeven worden tijdens een personeelsvergadering.

U kan kiezen voor een twee of drie uur durende workshop.
Deze online workshops kunnen het hele schooljaar 2021-2022 gegeven worden.

De workshop gaat online door via ZOOM.
De leerkrachten volgen deze online workshop van thuis uit, of van uit hun eigen klaslokaal. Het is belangrijk dat iedereen zich individueel aanmeld met zijn eigen computer/laptop/Ipad. We komen online samen in het digitale klaslokaal. Als iedereen zich individueel aanmeld kunnen we elkaar online goed zien en horen.

Aan de hand van filmpjes en duidelijke voorbeelden neem ik de leerkrachten mee in mijn muzikaal verhaal. Net zo als in de “echte workshop” zit ook de online workshop boordevol klasklare tips en ideeën die de leerkrachten nadien meteen kunnen toepassen in hun eigen klas. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en duidelijk voorgedaan. De workshop is een vat vol muzikale ideeën dat leerkrachten zin zal doen krijgen om met meer muziek in hun kleuterklas aan de slag te gaan.

Alle info wordt nadien gemaild. Dit is een bundel met: de workshop inhoud, een duidelijke omschrijving van de muzikale activiteiten en foto’s van de materialen. Kortom een kant-en-klare bundel waarmee de leerkrachten meteen mee aan de slag kunnen gaan.

Leg nu alvast uw workshopdatum vast door te mailen naar info@crealiefmuziek.be

Bekijk hier ons online, muzikale, workshop aanbod voor kleuterleerkrachten.