Wat leuk dat je aan de slag gaat met de liedjes van CreaLiefMuziek. Een goede verbinding tussen de klas en de thuiswereld is zeer belangrijk! De liedjes die jij aanleert in de klas zullen zeker ook in sommige huiskamers weerklinken. Om dit extra te ondersteunen is het leuk om de ouders ook een kijkje te laten nemen in jullie lied repertoire.

Maar, het zomaar delen van al deze muziek is niet toegestaan. Materiaal dat  je deelt op de site van de school / facebookpagina van de klas / insta account … kan heel makkelijk een eigen leven gaan leiden. Ook al was het niet je intentie om het materiaal verder te verspreiden, toch is materiaal op deze media makkelijk binnen te halen.

Daarom vraag ik om liedjes van CreaLiefMuziek enkel te delen met de ouders onder deze strikte voorwaarden!

1.     Partituur: Mag enkel in papieren versie worden meegegeven met de ouders + duidelijke vermelding van de auteur (CreaLiefMuziek)

2.     Liedjes: De originele opname, de instrumentale versie of ingezongen door Lieve, mag je niet delen. Maak je een eigen audio opname of een filmpje waarbij je kleuters het lied zingen (dit mag ondersteund door de instrumentale of ingezongen muziek) dan mag je deze eigen opname wel delen met de ouders van je klas. Deze eigen opname kan je dan plaatsen op het kanaal waarmee jij in contact staat met de ouders van je klas. Let op, vermeld ook hier steeds de auteur van het lied.

Zorg voor een correct gebruik van de aangekochte liedjes. Zo zorg jij er mee voor dat CreaLiefMuziek nog vele liedjes zal kunnen blijven maken.